In opdracht van onze klanten verkopen wij de volgende campers:

Hymer Tramp 674 GT 2.3 D 2006 Automaat Euro 4 € 34.900,--

 
 
Mee geleverd word extra:
– 4 wielhoezen
– 30 meter stroomkabel met extra koppelstuk naar 230 V Schuko aansluitingen
– Fiamma sunblokker voor aan de luifel

Camper wordt afgeleverd met een nieuwe APK
 
 

TEC 590 camper op Fiat Ducato --- VERKOCHT ---

Wij verkopen in opdracht van onze klant deze TEC camper met extreem weinig kilometers.

De avontuurlijke kampeerder vindt alles wat hij nodig heeft in deze camper. De camper is geschikt voor 4 personen. U kunt uw fietsen makkelijk op de camper vervoeren dankzij de aanwezige fietsdrager. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

Door de praktische standaardzit, die eenvoudig tot bed kan worden omgebouwd, heeft u de nodige zit- en slaapgelegenheid. De keuken is in het midden van de camper geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. De koelkast is ruim genoeg voor al uw verse etenswaren.

In de de badkamer vindt u niet alleen een wastafel maar ook een ingebouwd cassettetoilet. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

De campers zijn te bezichtigen op onze lokatie in Ede, Klaphekweg 16b, 6713 HN
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 12.00 en van 13.00 tot 17.00 uur, in het weekend en ’s avonds op afspraak
Tel 0318-630307 

Omdat wij de campers verkopen voor onze klanten is inruilen helaas niet mogelijk

“Het is niet alleen onverstandig om te bieden op een camper die u nog niet heeft gezien, wij nemen blinde biedingen ook niet serieus”